Havaneres a dojo!


dijous, 4 de juny del 2009

16

Bolenera



play per reproduir i clickeu la imatge de la cançó per veure en tamany complert

Aquest bolero-Havanera, ha estat la cançó escollida per "Al compàs de l'havanera".
Espero que la gaudiu!!.
És la preferida de molts lectors del blog, de la secció del blog dedicada al grup Port-Bo.
En concret de l’Anna Maria, doncs va ser ella qui la va demanar, i poc després si van afegir un grapat més.
A part d'això, i dedicar-la en aquest lectors, també vull que sigui per una parella que ha de marxar fora per raons familiars, des d'aquí, vull que us emporteu un trocet cap Argentina.
Mercé, Pere, com ja us vaig dir, quan tingueu nostàlgia dels nostres cants, de les nostres havaneres, només heu de cercar una "computadora con altavoces", tenir accés a internet, i gaudir de les Havaneres amb tots nosaltres.
Companys que us vagi tot molt bé, per vosaltres, la vostra filla, i el futur net/a, molta salut, i Havaneres a Dojo, que com a cançó de bressol, també s'ha manifestat el gènere en el nostre pais, i estic segur que alguna li podreu entonar.

La interpretació de la cançó està feta per els Port-Bo, però en aquell temps, encara estava la veu d’en Xiqui Ramón junt amb els actuals components -Carles, Fonsu i Mineu.
És una delícia per les oïdes escoltar aquestes veus.
Els primers en acompanyar musicalment al grup Port-Bo, després del Mestre Frederic Sirés, fou en Càstor Pérez i en Xiqui Ramón.
Us adjunto una imatge extreta de la Bella Lola que reflecteix el que us he redactat. (en Xiqui és el de la dreta).

Companys, gaudiu-la!


16 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltissimes gràcies Tony,has tingut un detall molt bonic amb nosaltres i t'agraïm de tot cor,les teves paraules al comentari de presentació de la cançó.Ets un bailet molt sensible i sobre tot no canviïs mai.Ens emportem aquest comiat tan carinyos cap a la terra del tango i quan estem tranquils,instalats i després d'haver alleugerat coses i tranguls de familia que tots passem a la vida...esperem tornar a ser amb vosaltres des d'allà.
De la cançó us puc dir que la trobo esplèndida i molt apassionada...quelcom que sempre ens enamora a totes les dones.
És una de les meves preferides i des d'aquí envio un petó molt fort a en Carles i l'Antoni per haver composat una cançó tan meravellosa que fa somniar a grans i a joves.
Un petó per tothom i fins ben aviat,
MERCÈ I PERE

Anònim ha dit...

Bé,quina màgia aquesta cançó!!Apassionada,poètica i ben eloquent la lletra!!La música;dolça,suau i molt suggerent.Una parella perfecte;música i lletra i una molt bona pensada unir havanera i bolero.
No m'estranya que et vagi enamorar Anna Maria en a mi també i ja és una de les meves preferides.
Tony saps com va sorgir la idea? no ens en dius res a la presentació. Carles ens ho voldries explicar? veig que fa un temps ens comentaves més coses...
Muntsa

Anònim ha dit...

Meravellosa,dolça i suggerent d'allò més.Una de les cançons més apassionades que he sentit.La lletra parla per si sola ..com bé ha dit algu una barreja de sensualitat i poesia que ens conquista a les dones i la música..té una cadencia tan dolça i encisadora.Sincerament no esperava que fos tan meravellosa i m'agradés tan;.."desvetllant els secrets d'una nit estelada..."
Carles:una lletra meravellosa que nes fa somniar.
Antoni.felicitats per aquesta meravellosa melodia.
ROSER

Carles ha dit...

Muntsa:
Les idees surgeixen.... no hi més. Ningú sap d'on surten. Les musses passen i si et troben amb llapis i paper... dòmino!!
Petons.

Anònim ha dit...

M'agrada moltissim.La lletra ja ens la va posar l'Esther però tenia moltes ganes de descobrir-ne la música...Una melodia que t'embolcalla per la seva suavitat i romanticisme i sí ideal per aquesta lletra tan apassionada.
I ben original aquesta pensada d'unir havanera i bolero Carles.
Una abraçada.Carme

Anònim ha dit...

Doncs ja et van suggerir i inspirar bé les muses Carles!Una cançó meravellosa que me la va descobrir la meva estimada i anyorada sogre a qui li va descobrir l'Anna Maria...una altra somniadora romàntica com la majoria de les dones..bledes! diria el meu germà..
però és que aquesta Bolanera Carles és per fer-nos somniar noi!!...què vols?som així les dones...bé no totes això també s'ha de dir.
Una lletra preciosa i suggerent de dalt a baix i una música com diu la meva companya del blog anti-maldecaps com jo....de desmai!!!
Un petó per tu i en Mas,Carles per haver composat aquest somni de cançó.
ESTHER

Anònim ha dit...

Anna Maria tenies tota la raó.Quina preciosat de cançó!!1Noies coincideixo amb tots i cada un dels vostres comentaris.La música és especialment,com ho diria? seductorament suau i la lletra...no pot ser més suggerent.Aquest trosset de... melodia d'amor que el silenci acompanya...una cançó que esdevé enamorada...el xiu-xiu d'un petó lliscarà en el silenci...
Ja veus que ens roba el cor aquesta cançó Carles.
Tony: va ser tot un detall que ens la posessis.Jo li regalaré el Cd a la meva filla per Santa Carme aprofitant que hi ha una cançó que diu l'Anna Maria dedicada a una Carme.
PEPETA

Anònim ha dit...

Ei noies hipnotitzades!!Per fí....la vostra estimada Bolenera; una música molt dolça i acaronadora per una lletra poètica i sensual d'allò més.Sou uns craks en Mas i tu Carles!!!!M'agrada noies perquè us agrada i tot allò que fa feliç a una dona doncs un home n'ha de pendre nota i...no oblidar-ho.Si aquesta cançó us conquista i us roba el cor,vol dir que és l'adient per regalar,posar-la en alguna cita -sopar i ja posats a fer, abraçar la idea de la sortida en barca a la nit estelada...que d'això es tractaaaaa!!!
Doncs a mi el trosset que més m'agrada és aquest de " a la nau despullarem nostre amor i DEIXAREM QUE ENS MANI EL DESITG DE NOSTRES COSSOS TOOOOOTAAAA LA NIT!!!!! deu n'hi do Carles!!!! i escolteu noies;a vosaltres TAMBÉ ÉS AQUEST TROS el que més us agrada i us ha captivat!! i tan que si!!!no em digueu pas que no!!;que si "una cançó què esdevé enamorada" que si "estels reflectits en la calma" que si "una nit estelada" deixeu-vos de romanços i de dissimular o US CREIXERÀ EL NAS !!!! eh Arnau? no ho veus com jo? elles tan fines i com aquell que no veu la cosa però el que les ha deixades embadalides és aquesta imatge de....TOOOTA LA NIT a més a més a la barca i sota els estels!!!!!!!.....ai vigileu el nas noies!!!!
CARLES: no un 10...un 20 noi!!!!
JAN

Anònim ha dit...

Deu n'hi dó Jan! estic d'acord amb tu i no hi estic.Sí que el tros que tu dius és molt eloquent i convidador i tots som humans,però penso que la cançó té una lletra molt poètica que a les noies els agrada i ho valoren.
I tu dic...sense por de que em creixi el nas!
És una cançó acaronadora com tu dius,molt i molt romàntica i m'ha agradat molt.
Felicitats a l'Antoni i a en Carles per haver-la composat.
ARNAU

Unknown ha dit...

Fa poc que he conegut BOLANERA i opino el mateix que els altres efusius comentaristes.
L'heu comentada amb tant carinyo i entusiasme que ja no sé que més dir.
Ho comparteixo tot;sensual,dolça,romàntica...
Ha sigut una bona descoberta.
MERAVELLOSA cançó.Felicito als Mestres Mas i Casanovas per aquesta esplèndida peça que ja és uan de les meves preferides i als Port Bo una petició: SI US PLAU POSEU-LA AL REPERTORI DE LES VOSTRES CANTADES L'ANY VINENT!!!!una cançó tan esplèndida no pot quedar de racó!!!
HELENA

Unknown ha dit...

Una cançó molt romàntica,amb molta passió,hi ha un tros molt atrevit per mi,(les dones de la meva generació no estem acostumades a ser tan clares)però la música em sembla tan bonica i melodiosa que la converteixen en una cançó encisadora.
I la idea de barrejar l'havanera i el bolero és bonissima.També demanaria que es tornés a sentir a les cantades Carles,és massa bonica per desar-la al baul de los recuerdos.
Felicitats Carles i Antoni.

Unknown ha dit...

Aquesta cançó és apassionada,melosa i encisadora.Una altre idea genial això d'unir havanera i bolero.Té la passió del bolero i la delicadesa de l'havanera.
És una de les cançons més boniques del mestres Casanovas i Mas que quan s'apleguen ens conquisten sempre amb peces tan encisadores.
És una de les cançons més comentades d'aquesta secció i que va quedar com a preferida a "Una nit de passió al compàs de l'havanera" i no és d'estranyar...és la passió convertida en cançó.

Unknown ha dit...

Una cançó que ha despertat passions i va quedar preferida per la "nit de passió al compàs de l'havanera".
BOALNERA és un preciós homenatge a el bolero i l'havanera.
La música dolçament melòdica i suau lliga a la perfecció amb aquesta apassionada lletra del Mestre Casanovas que ens fa somniar desperts en nits precioses d'amor i desitg.
Desperta tots els nostres sentits i ens emociona cada cop que l'escoltem.
MERAVELLOSA!!!

Unknown ha dit...

Tampoc puc dir massa després d'aquest comentaris tan efusius i extasiats per aquesta cançó.
Només que comparteixo el que dieu d'apassionada,dolça i amb una de les melodies més boniques que he escoltat al mñon de l'havanera.
I si em permeteu;no us la imagineu amb el fantàstic arranjament musical de les cançons de Barquejant o Clàssics??
Anna Maria després i que la trobaries de somni i per no despertar..un llàstima que hagi quedat una mica arreconada.
Un 10 de cançó!

Unknown ha dit...

Com no ens ha d'encisar i mig hipnotitzar aquesta apassionada lletra d'en Carles Casanovas amb la dolça i acariciadora música de l'Antoni Mas?
Fa somniar tothom aquesta preciosa barreja d'havanera-bolero.
Un 10 mestres!

Unknown ha dit...

Com he deixat dir una de les meves preferides d'en Carles Casanovas amb una esplèndida melodia suau i romàntica de l'Antoni Mas.
Inspira passió,passió i més passió amb tendresa i amor en plenitud.
Un amor acomplert i apassionat.
Em captiva.

Inici Bloc