Havaneres a dojo!


dissabte, 24 de març del 2012

1

Vestida de Nit

Podeu clickar la imatge per ampliar-la 
Per a tu, Company, que sé que t'agrada.
Extret del llibre: L'Havanera, un cant popular.

Havanera escrita per Glòria Cruz i musicada per en Càstor Pérez. La interpretació és a càrrec d'en Càstor (autor de la música) i de la Sïlvia Pérez Cruz (filla dels dos autors de l'havanera).
Si em permeteu afegiré el comentari que va fer en Càstor sobre la peça:
"Voldria deixar constància de la qualitat de la participació femenina en el vessant creatiu del món de l'havanera, amb una aposta clara per augmentar la força poètica dels textos. De la mà d'Antonia Vilàs, Narcisa Oliver o Glòria Cruz han nascut poemes musicats a ritme d'havanera amb una qualitat i sensibilitat notòries. Per tal d'exemplificar aquesta afirmació, em permeto triar un poema de Glòria Cruz."
Habanera escrita por Glòria Cruz i musicada por Càstor Pérez. La interpretación es a cargo de Càstor (autor de la música) i de Sílvia Pérez Cruz (hija de los dos autores de la habanera).
Si me permitís os adjunto la traducción del comentario que hizo Càstor sobre esta pieza:

"Quería dejar constancia de la calidad de la participación femenina en el apartado creativo del mundo de la habanera, con una apuesta clara para aumentar la fuerza poética de los textos.. De la mano de Antònia Vilàs, Narcisa Oliver o Glòria Cruz han nacido poemas musicados a ritmo de habanera con una calidad i sensibilidad notorias. Para dar ejemplo de esta afirmación, me permito elegir un poema de Glòria Cruz".

Sota la meva opinió és una de les havaneres en català més boniques que s'han fet al nostre país i quan a la interpretació dir-vos que la Sílvia hi aporta sentiment, emoció, amor i tot allò que només un gran artista hi pot aportar...
L'enregistrament està fet a la 43º Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell.
Espero que la gaudiu...
Bajo mi opinión es una de las habaneras en catalán más bonitas que se han hecho en nuestro país, en cuanto a la interpretación, deciros que Sílvia aporta sentimiento, emoción, amor i todo aquello que sólo un gran artista le puede aportar...
La grabación está realizada durante la "43º Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell".
Espero que la disfruten...


1 comentari:

Unknown ha dit...

L'havanera més marevellosa que s'ha composat.Una creació tan esplèndida i tan plena de sentiment que cada cop que l'escoltem a casa ens fa emocionar i entendrir el cor.
Ni tots els adjectius del món en tots el idiomes...em mancarien encara per lloar-la.
UN MILIÓ DE GRÀCIES GLÒRIA I CASTOR,per regalar-nos aquesta meravella.

Inici Bloc